Csütörtökön versenymenü
2017.11.29, 11:20
Mint ahogy arról már korábban hírt adtunk a Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a Közétkeztetôk és Élelmezésvezetôk Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) által az idén is meghirdetett közétkeztetési szakácsversenyen Kádár József szakács és Reskó Lászlóné Anna élelmezésvezető munkatársainka szarvasi régiós elődöntőben az előkelő 2. helyezést érték el.
Némedi József mesterszakács, a közétkeztetési szakácsverseny ötletgazdája elmondása alapján a verseny értékelése folyamán fontos szempont volt az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása mellett, hogy a menü több száz adagban is elkészíthető és kiszállítható legyen.
Ennek a feltételnek munkatársaim menüje maximálisan megfelelt, és – mint ahogyan már korábban több fórumon is tájékoztatást adtunk róla – el is határozták, hogy beillesztik a főzőkonyha repertoárjába.
A versenymenü elkészítésére 2017. november 30-án, csütörtökön kerül sor.
Tehát holnap, a 859 adagban elkészített ebéd a következő lesz: pöszmételeves almával sűrítve, sajttal spenóttal töltött csirkemell filé, brokkoli mártás, párolt rizs,sárgarépakrémmel töltött fánkocska
Az ételekhez jó étvágyat kívánunk!
A későbbiekben a fogadtatásról képekkel is beszámolunk.
Ulicsné Erdős Erzsébet
intézményvezető
Mai menük
Reggeli
Nestea 0,5 l kacsamájas, zöldpaprika
Tízórai
zsemle tea Hamburger
Ebéd
póréhagyma krémleves zsemlekocka pásztor bulgur cékla saláta kinder pingui
Uzsonna
Tk. Csokis keksz banán
Vacsora
Tk. Csokis keksz banán
Tízórai
tea tojáskrém,uj hagyma hosszú zsemle
Ebéd
alma póréhagyma krémleves zsemlekocka pásztor bulgur almás-cékla saláta kinder pingui
Uzsonna
ráma,zöldpaprika tk.kenyér
Reggeli
tej, flóra,zöldpaprika fehér kenyér
Tízórai
multilé
Ebéd
alma sonkás tojás felfújt zöldborsó f?zelék
Uzsonna
víz vaníliás túrókrém zsemle