Előadás a diétás konyhánkról a Farmer Expón
2017.09.04, 07:58
Elismerés számunkra, hogy a 26. Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás keretében a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, a CIVITA FOOD Kft., valamint a V-TRADE Kiállítások Kft. szervezésében megvalósított „Fókuszban a Coeliakia From farm-to-table gluténmentesen” című konferencián a városunkban a közétkeztetés keretein belül, a KÖSZI által működtetett diétás konyháról, annak kialakításáról, az étkező gyermekek számáról, az érzékenységek tipusáról, a gyakorlati tapasztalatokról, nehézségekről, pozitívumokról tarthattam előadást. (A diétás konyhánkról honlapunkon bővebben is olvashatnak.)
A szervezők az előadás címében tevékenységünket „Jó gyakorlat”-nak minősítették. Nagyon örülünk, hogy a szülők visszajelzései is kedvezőek. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is a gyermekek és a szülők megelégedésére végezhetjük ezt a tevékenységet.
Ezúton is kérem azon gyermekek szüleit, akik részére diétás étrend igénybevétele indokolt, és még nem nálunk étkeznek, tájékozódjanak erről a lehetőségről elérhetőségeinken. Munkatársaim minden tipusú diétás étrendet rendkívül nagy körültekintéssel biztosítanak a gyermekek részére.
Ulicsné Erdős Erzsébet
intézményvezető
Mai menük
Reggeli
Nestea 0,5 l kacsamájas, zöldpaprika
Tízórai
zsemle tea Hamburger
Ebéd
póréhagyma krémleves zsemlekocka pásztor bulgur cékla saláta kinder pingui
Uzsonna
Tk. Csokis keksz banán
Vacsora
Tk. Csokis keksz banán
Tízórai
tea tojáskrém,uj hagyma hosszú zsemle
Ebéd
alma póréhagyma krémleves zsemlekocka pásztor bulgur almás-cékla saláta kinder pingui
Uzsonna
ráma,zöldpaprika tk.kenyér
Reggeli
tej, flóra,zöldpaprika fehér kenyér
Tízórai
multilé
Ebéd
alma sonkás tojás felfújt zöldborsó f?zelék
Uzsonna
víz vaníliás túrókrém zsemle