Munkatársaink sikere a közétkeztetési szakácsversenyen
2017.05.29, 15:09
A Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a Közétkeztetôk és Élelmezésvezetôk Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) idén is meghirdette már hagyományos közétkeztetési szakácsversenyét.
A versenyre 51 csapat jelentkezett, köztük a Közintézmények Szolgáltató Irodája által üzemeltetett 1. sz. Főzőkonyhán dolgozó Kádár József szakács és Reskó Lászlóné Anna élelmezésvezető. A nevezéshez 3 fogásos menüt kellett készíteniük nettó 450 Ft-ból, melynek fényképeit, receptjét, tálalási javaslatát és nyersanyag-kalkulációját értékelte a zsűri.
Örömmel számolhatok be róla, hogy a napokban érkezett értesítés alapján a KÖSZI csapata bekerült a békéscsabai régiós elődöntőbe, melyre várhatóan 2017 szeptemberében kerül sor. A régiós elődöntőkből összesen 12 csapat jut tovább az országos megmérettetésre.
Nagyon büszkék vagyunk munkatársainkra. Ezúton is gratulálunk és további jó szereplést kívánunk.
Ulicsné Erdős Erzsébet
intézményvezető
Következő napi menük
Reggeli
Mizo tejeskávé 450 ml mogyorókrém Fehér kenyér
Tízórai
tej mogyorókrém fehér kenyér
Ebéd
palóc leves túrós tészta ?szilé 0,2
Uzsonna
natúr vajkrém retek piros tk.kenyér
Vacsora
Natúr vajkrém retek piros Tk kenyér
Tízórai
tej mogyorókrém fehér kenyér
Ebéd
sárgarépa palóc leves túrós tészta ?szilé 0,2
Uzsonna
natúr vajkrém retek piros tk.kenyér
Reggeli
tej, töml?s sajt, uborka rozs kenyér
Tízórai
multilé
Ebéd
alma sertés pörkölt kuszkusz köret csem.uborka
Uzsonna
víz,natúr vajkrém retek piros rozs kenyér